Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Insättningar och uttag: Tillgängliga betalningsmetoder

För att se vilka metoder för insättningar samt uttag som är tillgängliga i ditt land, och följ stegen nedan:

Mobilapplikationen:

1. Logga in på ditt Stars Konto.
  2. Beroende på enhet:
    1. iOS: Klicka på knappen ”Kassa” längst ner på skärmen.
    2. Android: Klicka på navigationsmenyn i övre vänstra hörnet och välj sedan ”Kassa”.
  3. För att se alla insättningsalternativ, klicka på ”Insättning
  4. För att se alla uttagsalternativ tillgängliga:
    1. Klicka på ”Meny” knappen högst upp på skärmen.
    2. Klicka på ”Uttag” och skriv in ditt uttagsbelopp.
    3. Klicka på pilen för att ta dig framåt bland dina olika alternativ.

Online:

1. Klicka på fliken "Riktiga pengar” via vår hemsida.
  2. Välj de land du ä bosatt i via rullgardinsmenyn.
  3. Klicka på logotypen för den betalmetod du är intresserad av för att se mer information.

eller

1. Gå till vår hemisda och logga in på ditt Stars Konto (där det är tillgängligt).
  2. För att se alla tillgängliga insättningsalternativ klicka på ”Insättning”.
  3. För att se alla uttagsalternativ tillgängliga:
    1. Klicka på ”Konto”.
    2. Klicka på ”Uttag” och skriv in ditt uttagsbelopp.
    3. Klicka på pilen för att ta dig framåt bland dina olika alternativ.
  4. För att se båda, insättnings samt uttags metoder:
    1. Klicka på ”Konto”, sedan på ”Kassa” och välj ”Insättning” eller ”Uttag” flikarna.

Datorklient:

1. Logga in på ditt Stars Konto.
  2. Klicka på ”Kassa
  3. Klicka på ”Gör en insättning” för att se dina tillgängliga insättningsmetoder
  4. För att se alla uttagsalternativ tillgängliga:
    1. Klicka på ”Uttag” och skriv in ditt uttagsbelopp.
    2. Klicka på ”Nästa” för att se dina tillgängliga alternativ.

Vänligen tänk på att de olika valmöjligheterna följer och går under vår uttagspolicy.