Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Direkt banköverföring: Instruktioner för uttag (dator)

För att bekräfta att detta betalningsmetod är tillgänglig i ditt land, vänligen logga in på ditt Stars Konto och gå till Kassan.

Innan du börjar med ditt uttag via direkt banköverföring, vänligen se till att du har din nuvarande bankinformation till hands.

För att ta ut via denna metod, gå till ”Kassan” och vänligen följ dessa steg:

1. Välj din föredragna valuta.
  2. Klicka på "Uttag".
    DBT withdrawal
  3. Ange de önskade beloppet.
  4. Välj ”Nästa”.
    DBT withdrawal
  5. Välj alternativet "Uttag via Direkt banköverföring”.
  6. Välj "Skicka".
    DBT withdrawal
  7. Fyll i de efterfrågade bankdetaljerna:
    • Namnet på bankkontoinnehavaren måste matcha det på ditt Stars Konto.
    • Ditt bankkonto måste vara registrerad i samma land som finns registrerat på ditt Stars Konto.
  8. Klicka på ”Skicka”.
    DBT withdrawal
  9. Du kommer bli ombedd att fylla i dina bankuppgifter en gång till.
  10. Klicka på check av rutan och klicka på "OK" eller liknande.
  11. Klicka på ”Slutför”.
    DBT withdrawal
  12. Du kommer att skickas tillbaka till uttagsfönstret, klicka på "Skicka

Slutligen kommer du att se ett bekräftelsefönster med dina uttagsdetaljer. Om allting är korrekt, klicka på ”OK” knappen.

Din uttagsbegäran kommer att behandlas inom 72 timmar och sedan tar det ytterligare 3-5 bankdagar innan pengarna krediteras till ditt valda bankkonto.