Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Ominstallation för mjukvaran på Windows

Du bör inte förlora några av dina inställningar om du installerar om i samma katalog.

Vi rekommenderar dock att du gör en kopia av din inställningsfil (sparad som user.ini eller användare) och din spelare noteringsfilen från inställningsmappen när du avinstallerar programvaran. Spelarnoteringssfilen är endast närvarande om du har sparat anteckningar eller etiketter på andra spelare och heter notes.user.xml (där "användaren" är ditt Stars ID). Om du inte tar anteckningar på spelare spara bara en kopia av din inställningsfil.

Följ dessa steg:

1. Öppna vår programvara (om möjligt) och följ dessa steg:
  2. Klicka på "Hjälp" (klicka på "Mer" först om det inte syns)
  3. Klicka på "Öppna min Inställningsmapp
  4. Leta reda på filerna och kopiera dessa till en tillfälligt säker plats

Om du inte kan öppna progr

Om du inte kan öppna programvaran så måste du manuellt navigera till inställningsmappen för att hitta filen / filerna:

Windows Vista, Windows 7, Windows 8 och Windows 10

Information
  1. Tryck på ”Windows knappen” + ”R” (samtidigt)
  2. Skriv följande eller kopiera/klistra in i det angivna området och tryck på Enter:
    %USERPROFILE%\AppData\Local

3. Leta reda på och öppna programmets mapp
  4. Leta reda på "user.ini" eller "user" och "notes.user.xml" (om tillämpligt)
  5. Kopiera filen / filerna till en säker tillfällig plats (skrivbordet är ett bra val)

Windows XP

Information
  1. Dubbelklicka på "Den här datorn" på skrivbordet eller startmenyn
  2. Dubbelklicka på C: för att visa hårddisken
  3. Dubbelklicka på "Programfiler
  4. Bläddra ner och dubbelklicka på programmets mapp
  5. Leta reda på "user.ini" eller "user" och "notes.user.xml" (om tillämpligt)
  6. Kopiera filen / filerna till en tillfälligt säker plats (ett bra val är skrivbordet)

När du har gjort en kopia av filen/filerna avinstallerar vår programvaran:

Windows 10

Information
  1. Gå till Start
  2. Klicka på Inställningar
  3. Välj System
  4. Välj Appar och funktioner
  5. Använd sökfältet för att hitta vår programvara eller bläddra ner i listan, välj vår programvara och klicka på "Avinstallera" knappen

Uninstall software in Windows 10

Windows 8

Information
  1. Gå till Inställningar
  2. Klicka på Kontrollpanel
  3. Välj Program och funktioner
  4. Avinstallera alla delar av våra program

Uninstall software in Windows 8

Windows Vista och Windows 7

Information
  1. Gå till Kontrollpanelen
  2. Klicka på Program
  3. Välj Avinstallera ett program
  4. Avinstallera alla delar av våra program

Uninstall software in Windows 7

Windows XP

Information
  1. Gå till Kontrollpanelen
  2. Klicka på Lägg till och ta bort program
  3. Ta bort alla programvarans delar

Uninstall software in Windows XP

När programmet är helt avinstallerat, starta då om datorn. När datorn har startat om, ladda ner och installera en ny kopia av programvaran från vår hemsida.

Var noga med att återställa filen/filerna när de installerats igen. Att göra detta:

1. Gå till Hjälp menyn
  2. Välj Öppna min inställningsmapp
  3. Klicka på knappen Öppna min inställningsmapp
  4. Stäng vår programvara
  5. Kopiera filen notes.user.xml till mappen (godkänn om du får frågan om du vill skriva över filer)