Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Spel eller funktioner saknas

Om du saknar vissa spel eller funktioner i programvaran kan det bero på att du använder .NET-versionen. Det är en särskild version av vår programvara som endast är för låtsaspengar.

Du kan enkelt se om du använder .NET eftersom det saknas en kassa i programvaran. På mobilen kommer kassan att saknas bland dina menyval och på datorversionen kommer du helt enkelt att se en knapp med Köp låtsaspengar istället för kassan.

Köp låtsaspengar på dator

Följande är några av de spel och funktioner som saknas på .NET-versionen:

• Spel om riktiga pengar
  • Frirullar
  • Kassa
  • Saldo i T-pengar
  • Flik för live-event
  • Dölj från sökfunktion
  • Hitta en spelare
  • Hitta en turnering
  • Turneringsbiljetter
  • Omedelbar handhistorik

Fullständig version av programvaran finns på vår hemsida om du klickar på Ladda ner.

När du har laddat ner och installerat vår programvara kan du fortsätta använda samma Stars ID och lösenord som förut. Alla dina uppgifter och låtsaspengar kommer att vara tillgängliga och du får tillgång till alla spel och funktioner.

Eftersom båda versionerna kan vara installerade på din dator bör du avinstallera .NET-programmet för att undvika förvirring.

Även om vi har spel för riktiga pengar finns det inga krav på dig att spela dessa och det finns inga avgifter om du endast vill spela för låtsaspengar.