Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Skillnad mellan Stars Konto och Stars ID

Vi hänvisar till ditt spelarkonto hos oss som ett "Stars Konto". Varje spelare har endast ett Stars Konto med ett Stars ID att hantera och detta kan användas på våra märken och plattformar som är tillgängliga i din region.

Fördelen för dig att endast ha ett Stars Konto att hantera inkluderar:

• Du behöver bara komma ihåg ett användarnamn och ett lösenord för alla produkter och varumärken i din region.
  • Du har bara ett konto och ett saldo så att hantera dina insättningar, uttag och frivilliga gränser - blir så mycket enklare.
  • Universella kontoinställningar innebär att om du måste ändra adress på ditt konto, eller t.ex. lägga till en Stars PIN eller säkerhetsdosa, så behöver du bara göra det en gång.
  • Med bara ett konto att hantera blir det mycket effektivare att nyttja våra kundtjänstfunktioner.

De flesta e-postmeddelanden som du får kommer nu från Stars Account (Stars Konto), så kontrollera att dina e-postfilter accepterar meddelanden från domänen starsaccount.