Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Spara Handhistorik

För att spara din hand historik på din dator:

1. Öppna menyn "Inställningar" via huvudlobbyn.
  2. Klicka på "Spelhistorik”.
  3. Klicka på "Handhistorik”.
  4. Välj "Spara min Handhistorik”.
  5. Klicka på "Tillämpa ändringar”.

Du kan också specificera mappen, hur länge du önskar svara din handhistorik på din hårddisk och vilket språk (om du använder pokeranalysator så som PokerTracker, kan de inte stödja händer på andra språk än engelska).

Observera att de språk du väljer för att använda programvaran och för mejl är oberoende av de språk som används för handhistoriken.