Skriv bara ett nyckelord eller en kort mening som relaterar till din fråga i rutan nedan, så tar vårt system fram de mest relevanta artiklarna.

Sök

Installera brandväggen så att vår programvara kan ansluta till servern

För att korrekt korrigera brandväggen är det viktigt att du tillåter vår mjukvara att ansluta till servern.

I brandväggens kontrollpanel finns en lista med program, samt rättigheter för varje programfil. Dessa rättigheter sätts per automatik den första gången du kör vår mjukvara under din brandvägg. Den kommer fråga dig vad du vill göra och om du trycker på "OK" och accepterar dess rekommendation, kommer vår mjukvara att blockeras av brandväggen.

För att korrigera detta måste du hitta listan med program och se till att rättigheterna för vår mjukvara ändras till "Tillåt alla" eller motsvarande som betecknar obegränsad tillgång. Processen kommer att vara liknande denna, men platsen skiljer sig i olika brandväggar:

1. Öppna brandväggens kontrollpanel (det räcker ofta med att dubbelklicka på ikonen för din brandvägg vid Windows systemklocka, eller hitta den under "Start" menyn).
  2. Klicka på programfliken (eller hitta programlistan på annat sätt).
  3. Du kommer att finna följande saker i programlistan:

PokerStars

• PokerStars.exe
  • PokerStarsUpdate.exe
  • PokerStarsCommunicate.exe
  • PokerstarsBr.exe
  • PokerStarsComp.exe (.NET endast)
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

Full Tilt:

• FullTilt.exe
  • FullTiltUpdate.exeFullTiltUpdate.exe
  • FullTiltOnlineUpdate.exe
  • FullTiltCommunicate.exe
  • FullTiltBr.exe
  • Tracer.exe
  • xc.exe
  • xcw.exe
  • xcwxp.exe

För var och en av dessa, ändra inställningarna från "Blockera alla" till "Tillåt alla" (eller den minst restriktiva rättigheten). Detta bör vara tillräckligt för att du ska kunna ansluta till vår mjukvara. Instruktionerna för att genomföra detta steg varierar och för vidare hjälp ber vi dig att kontakta återförsäljaren av din brandvägg.